Onze diensten
Wij werken enkel voor de zakelijke markt


ETW Holland B.V. is actief vanaf 1987 en is voornamelijk actief in de zakelijke markt.De meest voorkomende diensten die ETW Holland B.V. voor u als klant kan uitvoeren, zijn hieronder opgesomd:

Engineering

De afdeling engineering werkt voornamelijk als ondersteunende afdeling voor onze eigen uitvoerende afdelingen. Getekend wordt met behulp van EPlan Electric P8.

Licht- en krachtinstallaties

Deze werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd als onderdeel van een complete installatie, met name bij reeds bestaande relaties. Het maken van lichtberekeningen als voorbereiding op een project behoort ook tot de mogelijkheden.

Meet-, regel- en besturingssystemen

Installaties voor de petrochemische industrie en de voedings- en genotsmiddelenindustrie. Engineering en/of detailengineering kan door ons worden verzorgd. Met name op het gebied van besturingsinstallaties is een ruime expertise aanwezig.

Industriƫle automatisering

Montage en inbedrijfstelling van installaties, volgens eigen ontwerp, in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Besturingen met behulp van PLC, al dan niet in combinatie met HMI en/of Scada pakket. Programmering van de installatie kan in samenwerking met 1 van onze sofware partners ook gerealiseerd worden.

Paneelbouw

Het samenbouwen en bedraden van bedieningspanelen voor de meest uiteenlopende toepassingen

Gereedschapskeuringen

Het keuren en registreren van elektrisch handgereedschap volgens de NEN 3140 en NEN 1010. Hierbij wordt o.a. de isolatieweerstand, lekstroom, aardweerstand en de opgenomen stroom van het gereedschap gemeten. De gemeten waarden worden samen met de andere gegevens vermeld op het keuringsrapport.

Bekabelen en aansluiten van diverse interne transportsystemen

Voor verscheidene aanbieders van interne transportsystemen heeft ETW Holland B.V. reeds de bekabeling en het aansluiten van de besturingspanelen verzorgd.

Dit is slechts een greep uit de diensten die ETW Holland B.V. u kan leveren. Staan de elektrotechnische werkzaamheden die u zoekt er niet bij, neemt u dan vrijblijvend contact op met ETW Holland B.V.


SKF 1
PERFETTI 3
SKF 2
ZIJDERLAAN 2